tisdag 28 juli 2009

En uppdatering av läget...

Senast jag skrev var jag i Falkenberg. Solen sken, familjen var samlad och livet lekte. Vi åkte hem på söndagen vill jag minnas och färden gick otroligt fort! Brorsan följde med hem och vi umgicks hela den veckan!

På söndag åkte jag med fotbollslaget till Göteborg för att följande morgon kunna ta färjan över till Danmark och spela på Dana Cup. Resultaten var enformiga trots att spelet var varierande, vi gjorde både våran bästa match för säsongen och den kanske sämsta. Personligen blandade jag mitt spel men får väl vara någorlunda nöjd, trots allt var det ofta smärta och sömnbrist som var förutsättningarna. Jag ska inte gnälla dock, för många hade det värre och spelformatet kräver en god fysisk hälsa vilket jag inte riktigt har... Hursomhelst fortsatte livet att leka när vi gick i grupp och kollade på bra fotboll, snackade med varandra, drack cola och njöt av stämningen! De två sista dagarna förgylldes av nya bekantskaper och var riktiga höjdar dagar med bra väder också!

Resan hemåt var mitt i natten men för mitt löfte till min tränare (som körde bilen) kunde jag inte tillåta mig själv att somna... Fast vad gör det när man är professionell uppesittare som jag?! Nej men för en gångs skull var det faktiskt riktigt svårt, men det måste ha varit en veckas sömnbrist och de allt för sköna drömmarna jag målade upp i huvudet som gjorde att jag så gärna ville luta tillbaka huvudet.

Nu några dagar senare är jag tillbaka på jorden, eller snarare är min värld så som den ska vara, uppochner! Jag har nästan fått en upplysning, fast utan det dära geniala inslaget! Jag har insett att jag måste se världen, resa runt, utforska nya kulturer, göra fler dumma grejer, hitta mitt "hem" och framför allt inte sträva efter lugn utan fart! Nu låter det väl som att livet fortfarande leker men för att kunna börja med något nytt måste man ibland bli av med sina gamla kläder även om det svider som salt i såren... Jag ger nu upp en dröm jag haft i ett och ett halvt år om evig kärlek och evig trohet. Jag begraver en dröm för att kunna hissa segel för en annan men That´s life, tror jag.

Nu måste jag fräscha upp mig så jag är redo inför alla de prövningar som komma skall...

R.I.P My dream, my love, my everything <3

7 kommentarer:

 1. Livet blir inte alltid som man tänkt sig ;)
  Åh danacup är bland det roligaste jag varit med om :D

  SvaraRadera
 2. Ni var där förra året har jag ett minne av? :P

  SvaraRadera
 3. Nej men vi var där 2006 xD
  fett segt när man ska kommentera , värsta säkerthets kontrollerna;)

  SvaraRadera
 4. Fint formulerat och starkt skrivet Peter. Du är bra och följ ditt hjärtas väg.

  SvaraRadera
 5. Stephan, du glömde orden ung och osäker men samtidigt är det kanske att man prövar sig fram som gör att jag blir gammal och säker... Det är svårt att födas med total vetskap, jag kanske har ett intellekt som gör att jag kan ge en kvalificerad gissning. Om du nu förstår något av det jag skrev här och nu! Tack iaf! Och ha en fortsatt trevlig resa :)

  SvaraRadera
 6. Specificera "R.I.P My dream, my love, my everything <3"?

  SvaraRadera
 7. Jag kan väl ganska rakt ut säga att det är mitt förhållande som tog slut... Och jag förklarade det i något mer spektakulära ord för att förklara mina känslor!

  SvaraRadera