tisdag 18 maj 2010

Respekt?

När man ser en kvinna/man gå med en ring på ringfingret och därmed uttrycker att denne har en partner, då tror/hoppas jag att alla runtomkring också förstår vinken och inte försöker göra några större försök att vinna dennes hjärta. När en tjej/kille har en partner som de öppet erkänner och t.o.m. skriver på offentliga platser som Facebook, så antar jag att det är samma sak som gäller. Fast nu måste jag rätta mig... Antog! För det har nu visat sig att så är fallet absolut inte! Jag vill inte hänga ut någon av dessa som saknar den spärren i huvudet eller ta upp fallen något närmare men jag måste ändå få uttrycka denna fråga inom mig, är det verkligen okej? Är det så att man i ett förhållande ska gå runt och förvänta sig att förr eller senare så kommer någon annan upp och försöker ta din plats, utan att du själv får en aning om det?

Självklart bör förhållandet klara av sådana kräk (som är min ståndpunkt kring dessa personer) och gör det inte det så bör förhållandet kanske spricka. Självfallet ska den andra partnern inte bara stå och ta emot flört efter flört heller om den verkligen vill ha ett förhållande, men ändåär det verkligen okej?

1 kommentar:

  1. jag tycker det är okej, dels för att om det verkligen är ett bra förhållande så ska det absolut hålla. Dessutom så har inte den utomstående personen något ansvar i det hela egentligen, personen är bara ute efter kärlek och om man träffar någon man tror man passar med så tycker jag man är skyldig sig själv att utforska detta. Det enda den utomstående gjort är att testa förhållandet, inte är man ett kräk för det?

    SvaraRadera