torsdag 11 februari 2010

Tjejtänk...


Ja så ser de ut... Lösnaglar!
Hörde härom dagen en kommentar som är alltför vanlig i dagens samhälle.

- Ojh! Vad fina naglar du har!
- Ja visst är de! Fick dessa lösnaglar i present.
- Ja usch mina naglar är så fula... Måste nog också köpa nya lösnaglar, mina gamla gick sönder jätte fort.
- Ja det är så härligt att kunna vara stolt över sina naglar.

VAH! Det är SÅ många konstigheter i det korta samtalet.
1. Lösnaglar fina? Jaja, handlar väl om smak då...
2. Bara för att någon har gjort något "nytt" till sitt utseende så är de snyggare? Ful förut?
3. Plast och producerade saker som kläder värderas högre än det äkta! Bara för att det är plast eller dylikt så ska det vara finare/bättre?
4. Att vara stolt över sina LÖSnaglar som alltså inte kräver NÅGONTING alls i fråga om ansträngning. Inte orkat spara ut och dessutom fått lösnaglar i present...

För att lägga in min åsikt som manlig åskådare till allt, vill jag bara säga att tjejer som är sig själva på in- och utsidan är då väldigt mycket mer attraktiva än dessa dockor som fyller varenda hörn här på jorden nuförtiden.

Så lösnaglar ¡*)#%/%#=!****#%%/##*)(#()#?``!#%U#%*!

6 kommentarer:

 1. Ursäkta, men jag skulle aldrig aldrig aldrig, säga " Ja det är så härligt att kunna vara stolt över sina naglar."

  Allvarligt, jag skulle aldrig säga att det är härligt att vara stolt över något jag har. Om jag minns det rätt sa jag mer typ tack, och okey haha. FÖr jag blev mest generad över hela situationen, men visst vänd mina ord för att göra intressanta inlägg i din blogg...

  SvaraRadera
 2. Förlåt! Inte så jag menade... Jag namnger ingen just i syfte att ingen ska känna sig träffad! Jag använde helt klart ord som sagts i syfte att framföra något jag själv tycker. Hela situationen är vriden för att visa hur jag "ser" på situationer och jag tycker inte att de människor som var inblandade i just det här fallet ska ta illa upp själva!

  Förlåt om det inte framgick att jag återgav det hela i ett tänkt scenario! Dessutom så är det inte du som säger det!

  Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om NÅGON överhuvudtaget tagit illa upp av att de själva var inblandade i just denna situation. Jag väljer just därför ditt inlägg ligga kvar så att andra människor kan se din åsikt!

  SvaraRadera
 3. Inte menat att någon ska bli träffad, låt mig se...vem är den enda i vår klass och förmodligen din umgängeskrets som nyss fyllt år och fått göra gelnaglar?? Jo en person, och vem har skåpet precis brevid dig och sa de ungefära orden i den första meningen, jo en i våran klass. Svårt att inte känna sig träffad då.

  Och hur kan man utge någon för att vara en dålig person över vad man fått? Är vi inte alla dåliga då? Har du aldrig fått en present? Aldrig fått kanske en present? Gör det mig dålig för att jag tar enmot en gåva?

  SvaraRadera
 4. Jag antog att alla i min närhet inte skulle tänka på det utan fokusera på det som faktiskt togs upp i texten. Inte vem det var som gjorde just det här, för det här var som sagt var ett fall utav många! Om du läser andra texter här på bloggen så ser du att den jag anser misslyckas mest här i världen är jag! Jag tycker inte det finns någon sämre människa än mig själv.

  Nu kanske någon reagera på det jag säger men det är faktiskt så jag ser det! För att återgå till det personliga i texten... Nej jag tror inte att mina läsare (om det nu finns några) skulle tänka på vem det kunde vara osv. FÖRLÅT! Verkligen förlåt!

  Jag ber alla som läser det här att komma ihåg att ingen betraktare (jag i det här fallet) kan någonsin riktigt sätta sig in i en annan människas situation, jag kan helt omöjligt veta alla de faktorer som påverkar människors val i varje situation! Jag har inte med det här inlägget något som helst syfte att försöka hänga ut någon, anklaga någon eller utge någon annan för att ha gjort något fel! Jag har bara kommenterat mitt egna tycke om utseende och behov utav det! Det fallet jag tagit upp var absolut inte det värsta, absolut inte någon jag tycker gör mer fel än någon annan här i världen!

  Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och tänker ta med den här erfarenheten i framtiden! Jag kan inte ändra historian men skall se till att undvika liknande situationer i framtiden... FÖRLÅT

  SvaraRadera
 5. Du tror inte jag vet att du tycker att du är den sämsta människan i världen? :P Herregud du tycker du är dålig när du får MVG!?

  Jag tror heller inte du trodde att någon av personerna som gett dig inspirationen skulle läsa detta, men hur kan du tvivla på mig att inte stalk:a dig? Klart jag gör.

  Tänker inte säga något mer nu, men din ursäkt är mer än godtagen!

  SvaraRadera
 6. Jag förstår din synpunkt mycket väl och är nöjd att du förstår min tanke bakom! Kul att veta att du orkar dig hit, du får gärna fortsätta att se till att denna blogg inte förstör för andra människor! Tack ;) ha ett bra lov!

  SvaraRadera