onsdag 13 april 2011

Bort med regeringen eller ned med Sverige!

Så där ja, nu är det återigen bevisat, den sittande regeringen har inte lärt sig vad det är som gör Sverige till ett av världens bästa länder att leva i. "The spirit level" eller som den heter på svenska "Jämlikhetsanden" betraktar statistik kring jämlikhet inom länder och vilka effekter det får för hela landet. Där sticker Sverige och Japan ut för att de är så jämna i inkomsterna, och därmed har de också längre livslängd, mindre kriminalitet, lättare att göra klassresor (samhällsklasser) och mycket mycket mer... Idag lanserar den borgerliga regeringen en vårbudget och den visar på god tillväxt och en bra ekonomi, men inte för alla! Det är ännu en budget som genererar bättre liv för de redan rika (fast egentligen inte i längden) och sämre för de fattiga.

En av de värst drabbade grupperna är nyanlända invandrare, enligt DN. Go Go Sverigedemokraterna och ned med Sverige! Grattis Moderater ni har gjort det igen!

5 kommentarer:

 1. Vem vill du ska regera Sverige? Den nya S-pajasledaren? Statsminister? Gud bevare Sverige. Eller de gröna tallibanerna?

  SvaraRadera
 2. Om du är fattig kan du anstränga dig för att bli rik, inte bara grina. Ni vänsterslöddret är så äckliga att man spyr bara vid blotta tankar om er! INGA KOMMUNISTER PÅ VÅRA GATOR!

  SvaraRadera
 3. Citerar:"En av de värst drabbade grupperna är nyanlända invandrare". Der är den svenska hjärndöda invandringspolitiken som gör nyanlända fattiga. Det är ni-vänsterpacken som behöver fattiga alias svaga grupper som sen behöver försvaras! Kommunismen är pest, kolera och cancer samtidigt! När SD tar över makten kommer alla landsförrädare ställas till svars för sina brottsliga handlingar....

  SvaraRadera
 4. "Om du är fattig kan du anstränga dig för att bli rik, inte bara grina. Ni vänsterslöddret är så äckliga att man spyr bara vid blotta tankar om er! INGA KOMMUNISTER PÅ VÅRA GATOR!"

  Hmm, antar att du är höger..Fin diskussionsteknik du använder. Om du vill få fram ditt budskap med att säga att FMP har fel så kanske du bör tänka om med din argumentation. Högermänniskor har för vana att inte kunna argumentera och diskutera, era diskussioner går oftast ut på att antingen förnedra motståndaren eller provocera denne. På vilket sätt skapar detta en diskussion, och på vilket sätt hade du tänkt att du skulle skapa fler sympatisörer genom smutskastning där endast din dumhet lyser igenom? En diskussion går ut på att lyssna på vad den andre säger och sedan försvara sin åsikt på ett övertygande sätt, jag antar att ditt övertygande sätt skulle vara "Det är ni-vänsterpacken som behöver fattiga alias svaga grupper som sen behöver försvaras! Kommunismen är pest, kolera och cancer samtidigt!", hehe...antar att du inte har något vettigare att säga, och det säger ju mer om dig än (låt mig citera ditt intellektuella uttalande)"vänsterslöddret".
  Om du inte läst retorik i skolan så föreslår jag att du gör det.

  SvaraRadera
 5. För att göra det tydligt, jag säger inte att fattiga ska vara lata. Jag säger att inkomsterna ska vara lika för att det gynnar ALLA i hela samhället! Det är inte en åsikt som jag, Marx eller någon aninan kommit på utan vetenskaplig fakta! Läs Jämlikhetsanden så förstår du. Jag säger inte att man ska tjäna lika mycket för att ligga hemma, eller att man ska ha exakt jämlikhet mellan alla. Men eftersom både rika och fattiga mår bättre av att det är någorlubnda jämlikt är det konstigt i mina ögon att regeringen väljer att gå en rakt motsatt väg.

  Angående SD kan jag bara säga du antagligen har rätt. SD kommer få makten för att den sittande regeringen gör ett väldigt dåligt arbete (även den förra gjorde det, och den innan den...). Jag betvivlar inte en sekund att huvuden kommer rulla när de väl får makten, för den politik de för (främst frånsett invandringspolitiken) kommer göra att väldigt många känner sig osäkra. Jag ska nu ge dig ett löfte, blir SD det största partiet så flyttar jag från Sverige.

  SvaraRadera