söndag 21 februari 2010

Vanor...


© Pernilla Svensson

Den här drycken har blivit en vardaglig sak för mig och många med mig... Nu låter det som om jag tillhör första generationen men så är det inte! Drycken är nästan att klassas som en väldigt mild drog, biverkningarna är väl inte så farliga men det övriga påminner om droger. Det är egentligen inget beroende jag har iaf, utan snarare en vana av att dricka Cola på helger och ta en Cola i skolan osv. Onödigt men ett resultat av dagens kommersiella samhälle!

Nu hoppas jag och kanske någon mer där ute att nästa generation och framtiden kommer visa sig vara smartare och mer förstående än vi!3 kommentarer:

 1. Jag håller med om att nästa generation måste lära sig näringslära och kritiskt tänkande i en ännu tidigare ålder.

  Jag lade märke till att majoriteten av rösterna i din omröstning hade nämt terrorism som det som kommer påverka framtiden. Det är intresant eftersom terrorismen verkar så avlägsen, så varför är vi i trygga sverige så oroade?

  Jag tror mediarappoterna om terrorism är mycket frekventare än själva terrordåden. Det är hemskt, visst, men i sanningens namn så måste jag säga att pengar och jobb är den viktigaste frågan efter klimatfrågan just nu!

  Lång kommentar, förlåt.

  SvaraRadera
 2. Haha! Ingen fara Jakob... Jag tycker bloggande handlar om tvåvägskomunikation om vi jämför med tidningar.

  Terrorismen kan också ha med att göra att jag själv är så intresserad och människor röstar så därför. Människor är lättpåverkade.

  SvaraRadera
 3. Nu glömde jag att ta upp det om klimatfrågan! Det är enligt mig den absolut mest viktiga frågan. Jag tycker det vore extremt egoistiskt att sätta pengar/jobb före miljön. Jag måste haft totalt hjärnsläpp när jag skrev frågan!

  SvaraRadera